Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark ligger ca. 20km fra sommerhuset og er Nordeuropas største safaripark, hvor man kan komme helt tæt på dyrene. Der er masser af dyr, inkl. geder, zebra, giraffer, tiger, aber …

Der findes også et kæmpe legeland, med vandlegeplads.

Knuthenborg åbner 26. april 2014

Lalandia

Lalandia ligger kun 15min kørsel fra sommerhuset og er helt sikkert til stor glæde for børn og barnlige sjæle.

Ud over et kæmpe vandland, med flere bassiner, vandrutsjebaner, udendørsbassin, Tornadoen (Nordeuropas største overdækkede vandrutsjebane), findes masser af aktiviteter. 

Maribo er en hyggelig gammel købstad, ca. 30min kørsel fra sommerhuset.

I Maribo findes museer, Domkirken, spisesteder og løbende arrangementer. I Maribo er der rigtig gode indkøbsmuligheder i gågaden, på torvet og omkring centrum.

Sommerhuset ligger i skønne naturlige omgivelser med masser af muligheder for at bade og hygge ved stranden, gåture, krolf, fiskeri...

Saksfjeld-Hyllekrog fyrtårn

Saksfjed-Hyllekrog er et af de største og vigtigste fuglereservater og Østdanmarks vigtigste for trækkende rovfugle, rastende vadefugle, gæs og svaner.

 

Reservatet ligger ca. 4km fra sommerhuset og giver mulighed for en dejlig vandretur ud til fyrtårnet, hvor der er fri adgang til.

Af hensyn til de ynglende fugle er der adgangsforbud fra 1. marts til 15. juli

Rødby-Puttgarden færgen sejler kun 10min kørsel fra sommerhuset.

Det muligt at købe en endags shoppingbillet fra DKK 299,- t/r og så er der adgang til store besparelser på madvarer, slik, vand, øl, vin, spiritus mm. samt en en hyggelig tur i Nordtyskland.

Eller hvad med en tur til McArthurGlen Outlet Center, hvor du kan spare 30-70% på dine favoritdesignermærker som Hugo Boss, Converse, Lacoste og mange andre?

Naturen omkring sommerhuset er også indbydende og fredfyldt om vinteren og indbyder til leg og gåture. Eller medbring kælk og langrendsski.

Western camp

Campingplads i gennemført western stil, med løbende arrangementer, grillaften mm.

 

Western Camping ligger ca. 7km fra sommerhusetmed mulighed for udefrakommende at deltage i de løbende arrangementer.

Western Camp har åbent fra april til august.