Hvis der skal købes ind til ferien, fest mm er det oplagt at tage en tur med Rødby-Puttgarden færgen, der sejer kun 10 min. kørsel fra sommerhuset.

Scandlines tilbyder 1-dags shoppingbilletter fra DKK 299,- hvis man kan klare indkøb på en 3 timers billet (giver ca. 2 timer til at købe ind i). Ønsker du at bruge en hel dag i Nordtyskland, er prisen DKK 499,-

 

I Scandlines bordershop findes masser af tilbud, se de aktuelle her: http://www.puttgarden.border-shop.dk Det er også muligt at forudbestille Øl, vin og vand, så det står klar til afhentning.

Fortsætter man til Burg, findes der masser af indkøbsmuligheder, bl.a. Fleggaard, Aldie, Lidl, Calle og mange flere. Hvis du er målrettet kan du godt nå at handle i Burg på en 3 timers billet.

 

Links
Scandlines færge: http://www.scandlines.dk/fronttab/rodby-puttgarden
Scandlines bordershop: http://www.puttgarden.border-shop.dk
Fleggaard: http://fleggaard.dk
Calle: http://www.calle.dk

 

McArthurGlen Outlet Center

Ca. 1½ times kørsel fra færgen findes McArthurGlen Outlet Center, hvor du kan spare 30-70% på dine favoritdesignermærker som Hugo Boss, Converse, Lacoste og mange andre.

 

Tilbud mod forevisning af Scandlines færgebillet
Vis din Scandlines billet i informationen hos McArthurGlen Outlet Center  og få udleveret et "privilege card", der giver dig 10% rabat i en stor del af de mange butikker.

 

Åbningstider

Mandag-lørdag kl. 10-20.

Lukket søndag og helligdage.

 

Adresse

Designer Outlet Neumünster
Oderstraße 10
D-24539 Neumünster
Kun 1½ times kørsel fra Puttgarden og 2 timers kørsel fra Rostock.

 

Links
www.mcarthurglen.com
www.mcarthurglen.com/de/designer-outlet-neumuenster/en/
www.designer-outlet-berlin.com